Traco Lux logo (3)

Zonwering

Troca-Lux, uw specialist in het bieden van verkoelende schaduwoplossingen voor uw woning of bedrijfspand.

Hoogwaardige zonweringsystemen

Met onze hoogwaardige zonweringssystemen kunt u optimaal genieten van het buitenleven zonder last te hebben van de felle zonnestralen.

Onze zonwering biedt talloze voordelen:

Bescherming tegen schadelijke UV-stralen

nze zonneschermen zijn ontworpen om u en uw interieur te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Door het blokkeren van de zonnestralen voorkomen we dat uw meubels, vloeren en interieur verkleuren en beschadigd raken door langdurige blootstelling aan de zon.

Verbeterde energie-efficiëntie

Met onze zonweringssystemen kunt u de binnentemperatuur aanzienlijk verlagen door de warmteoverdracht van de zon te verminderen. Dit kan uw airconditioning- en energiekosten helpen verlagen, terwijl u toch een aangename leefomgeving behoudt.

Aanpasbaarheid en stijl

Bij Troca-Lux begrijpen we dat elke klant unieke behoeften en smaak heeft. Daarom bieden we een breed scala aan zonweringsoplossingen, zoals zonneschermen, rolluiken, markiezen en screens. Onze zonwering is verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en designs om perfect aan te sluiten bij uw esthetische voorkeuren en architectuur.

Comfortabele buitenruimte

Met onze zonwering kunt u uw terras, balkon of tuin omtoveren tot een aangename schaduwrijke oase. Of u nu buiten wilt ontspannen, dineren of werken, onze zonwering creëert een comfortabele buitenruimte waar u kunt genieten van de frisse lucht zonder te worden blootgesteld aan direct zonlicht.

Contacteer ons

Van advies en ontwerp tot professionele installatie

Haal het beste uit uw buitenleven en bescherm uzelf tegen de zon met onze hoogwaardige zonwering. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Troca-Lux Zonwering staat klaar om u te helpen een verkoelende en stijlvolle oplossing te vinden voor uw ruimte.

10
Jaar garantie