Traco Lux logo (3)

PVC ramen

Bij Troca Lux bieden we hoogwaardige PVC ramen die de perfecte mix van duurzaamheid, isolatie en stijl bieden voor uw woning.

Ontdek de Voordelen van PVC Ramen bij Troca-Lux

Bij Troca Lux bieden we hoogwaardige PVC ramen die de perfecte mix van duurzaamheid, isolatie en stijl bieden voor uw woning. 

Als experts in ramen en deuren streven we ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en een comfortabele leefomgeving te creëren waar u jarenlang van kunt genieten. 

Duurzaamheid

PVC is een sterk en robuust materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en lang meegaat zonder zijn kwaliteit te verliezen. Onze PVC ramen zijn bestand tegen corrosie, rotting en vocht, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor de lange termijn.

Thermische Isolatie

Met uitstekende thermische isolatie houden onze PVC ramen uw huis warm tijdens de winter en koel tijdens de zomer. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur in huis, terwijl u tegelijkertijd energie bespaart en uw verwarmings- en koelkosten verlaagt.

Geluidsreductie

Onze PVC ramen zijn ontworpen om geluidsoverlast van buitenaf te minimaliseren. Geniet van een rustige en vredige leefomgeving, weg van de drukte van de buitenwereld, dankzij de geluidsdempende eigenschappen van PVC.

Onderhoudsgemak

PVC ramen vereisen weinig onderhoud om hun uitstekende staat te behouden. Met een eenvoudige reiniging van tijd tot tijd blijven ze er als nieuw uitzien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het schuren of schilderen zoals bij houten ramen.

Contacteer ons

PVC ramen die de perfecte mix van duurzaamheid, isolatie en stijl bieden voor uw woning.

Kies voor PVC ramen van Troca Lux en geniet van de voordelen van dit veelzijdige en functionele materiaal. Onze deskundige teams staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste ramen die aan uw behoeften voldoen. Laat ons uw woning verbeteren met onze hoogwaardige PVC ramen en geniet van een comfortabel en stijlvol huis waar u zich altijd thuis zult voelen.

10
Jaar garantie