Traco Lux logo (3)

Deuren

Bij Troca-Lux bieden we een uitgebreid assortiment deuren in PVC en aluminium aan.

PVC & aluminium

Bij Troca-Lux begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan opties voor onze PVC- en aluminiumdeuren, inclusief verschillende kleuren, beglazing en afwerkingen. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte deuren die aan al uw wensen voldoen.

Onze deuren combineren stijlvol design, duurzaamheid en uitstekende prestaties, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor uw woning of bedrijfspand. Hier zijn enkele voordelen van onze PVC- en aluminium deuren:

Uitstekende isolatie

Onze PVC deuren zijn voorzien van geavanceerde isolatietechnologie, waardoor ze bijdragen aan een energiezuinige omgeving. Ze houden warmte vast in de winter en houden uw huis koeler in de zomer, wat kan leiden tot lagere energiekosten.

Onderhoudsarm

PVC deuren vereisen weinig onderhoud. Ze zijn bestand tegen vocht, corrosie en vervagen, waardoor ze er jarenlang als nieuw uitzien zonder dat u veel tijd hoeft te besteden aan onderhoud.

Slank en elegant ontwerp

Aluminium deuren hebben een modern en slank ontwerp, waardoor ze een verfijnde uitstraling aan uw pand geven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat u een deur kunt kiezen die perfect past bij de architectuur van uw gebouw.

Sterk en duurzaam

Aluminium is een robuust materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden, corrosie en vervaging. Hierdoor gaan onze aluminium deuren lang mee en behouden ze hun esthetische kwaliteit zelfs na jaren van gebruik.

Contacteer ons

breed scala aan opties voor onze PVC- en aluminiumdeuren

Kies voor Troca-Lux en geniet van hoogwaardige PVC- en aluminiumdeuren die uw woning of bedrijfspand verbeteren qua uiterlijk, isolatie en veiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij kijken ernaar uit om u te helpen uw ideale deuren te vinden!

10
Jaar garantie