Andere

Rolluiken

Wij plaatsen rolluiken en voorzetrolluiken, zowel elektrisch als manueel, in PVC of in ALU met isolatieschuim. Rolluiken zorgen voor een extra wooncomfort in je woning. Zo heeft u weinig last van geluid en koude. Bovendien kan u ze inschakelen als zonwering en bieden ze extra bescherming tegen inbrekers.

Bekijk hier enkele realisaties van rolluiken. 

Poorten

Naast ons assortiment ramen en deuren, verzorgen wij ook verschillende modellen garagepoorten.  Voor zowel moderne als klassieke woningen is er een veelvoud aan keuze.

Er is keuze uit sectionaalpoorten en kantelpoorten. Alsook hier hebben we een groot gamma aan kleurmogeijkheden, zodat uw poort perfect aansluit bij het overig buitenschrijnwerk.

Vliegenramen

Een vliegenraam of -schuifdeur is een aangename aanvulling  om het comfort binnen te verhogen. Onze vliegenramen, -schuifdeuren en -plooideuren in aluminium kunnen geplaatst worden in bijna elke situatie, en zij verkrijgbaar in alle kleuren. Vraag ernaar in onze toonzaal. 

Zonwering

Buiten zonwering plaatsen is de beste manier om de warmte van zonnestralen buiten te houden. Wij plaatsen voorzetscreens, opbouwscreens en automatische zonnetenten.